28/8 Meditation with Horses & Yoga

Välkommen till en retreatdag i vackra Renbergsvattnet!

Vi inleder med litet Skogsbad i sagoskogen bakom knuten för att landa mjukt på Moder jord och connecta med platsen- träd, växter, tama och vilda djur.
Därefter guidar Charlotte yinyoga för att släppa spänningar, landa i kroppen och skapa ökad närvaro i nuet.

Så följer en närande vegetarisk ekologisk lunch och efter det meditation med gårdens hästar; Pano, Molle och Barris. Johanna håller en introduktion runt gårdens hästfilosofi och runt hur connecta med hästarna. Hästarna är här våra lärare i själslig och personlig utveckling och deras deltagande är helt frivilligt.

Efter te och fruktpaus knyts dagen ihop med ett välgörande och återhämtande restorative yogapass med Reiki. Du får smälta din upplevelse och landa i vila. Charlotte guidar dig genom några enkla vilopositioner och förmedlar Reikins läkande energi till dig genom mjuk beröring. Slutligen samlas vi i cirkel för att dela något eller några ord.

Anmälan och betalning senast 22 augusti.
Max antal 10 personer.
Kostnad 850 kr.
Inga förkunskaper krävs.

Plats: Södra Renbergsvattnet 123

Tid: 10.00-16.30

Du behöver yogamatta/liggunderlag, filt och kudde. Hör av dig om du inte har och behöver låna så fixar vi det. Kläder efter väder, eventet sker i huvudsak utomhus. Vid regn finns möjlighet värma sig vid elden i den timrade bagarstugan.

För återbetalning krävs avbokning senast 24 timmar innan eventet, därefter ges ingen återbetalning.

Frågor; info@melipona.se alt 070 39566 81, Johanna www.melipona.se för mer info om vår gård och verksamhet. I bloggen finns mer info om Skogsbad. Där finns också information för den som önskar förlänga vistelsen med övernattning som då bokas separat.

Vid frågor om yoga och Reiki kan du mejla Charlotte på info@charlottenasten.com.

Varmt välkommen!
Pano, Molle, Barris, Charlotte, Johanna och Robert.

Om Charlotte Nästén
Charlotte är socionom i grunden med över 18 års erfarenhet av socialt arbete. Charlotte är också utbildad yogalärare 200 h RYT, inom restorative yoga, yinyoga, yoga nidra och Skogsbad, samt Reiki Healer och Breathwork Healer. Charlotte är dedikerad till att ge utrymme för andras återhämtning och läkning. Charlotte har de senaste åren ägnat sig åt sitt eget helandearbete för att kunna hålla utrymme för andras läkning. Naturen, djuren och hästarna har en central plats i Charlottes liv för återhämtning, ökad närvaro och glädje.

Om Johanna Sundin
Johanna är entreprenören som lever med hjärtat nära naturen och hästarna. Mindfulness i olika former har länge kantat hennes stig. Djuren och naturen är hennes största läromästare och utbildningar i Telepatisk djurkommunikation- Carina Flood, Urfolkslära och personlig utveckling på Skönhetens väg- Anna Larsson och praktik i reiki och yinyoga är viktiga byggstenar för henne. Johanna önskar föra djurens och naturens talan! Och hon önskar också att människor får komma närmre sig själva och få ökat välmående genom den fördjupade kontakten med naturen och hästarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: