Tjänster

”Reiki, Kura Skymning och så Breathwork – oavsett vilken anledningen varit att jag kommit till dig så har jag alltid känt mig påfylld efteråt. Av lugn, värme, insikter och energi. Du är så fin att ta emot människor och ge vidare.”

Av Anna Villfjell

Reiki

Reiki är en mjuk behandlingsmetod från Japan som är bra mot stress, smärta och oro. Reiki upplevs ofta djupt avslappnande och fyller på med ny energi.

Reiki betyder universell livsenergi, och verkar dels genom den fysiska beröringen som ger ”må-bra-hormoner” och dels genom kroppens energisystem. Reiki löser upp fysiska, mentala och känslomässiga spänningar och ger ett ökat välbefinnande.

Du får ta emot reiki genom olika handpositioner på kroppen, liggandes på massagebänk under en filt med kläderna på.

Reiki klassas som friskvård.

Reiki 30 min450 kr
Reiki 60 min850 kr
Distansreiki 30 min450 kr

”Tack snälla! Vilken fantastisk upplevelse! Helt avslappnad och fylld med energi.” – MM

Breathwork

Breathwork är en aktiv och kraftfull meditationsteknik där du ligger ner och andas in och ut genom munnen i ett särskilt andningsmönster. Med stöd av andetaget kommer du i kontakt med det som landat i din kropp och med dina känslor. Både det som rör sig inom dig just nu, men också det som finns lagrat under ytan.

Breathwork kan stödja dig att frigöra stress och känslomässiga spänningar och uppleva din egen livsenergi. Breathwork kan stärka din intuition och öppna upp ditt hjärta för mer självkärlek.

Charlotte erbjuder både enskilt guidad Breathwork och Breathwork i grupp. Du kan läsa mer om månadens Breathwork i grupp på ”Kurser och Event”.

1:1 Breathwork 75 min850 kr
1:1 Breathwork 75 min Online via Zoom 850 kr
Breathwork i grupp 300 kr

” …det var en upplevelse med Breathwork… veckan efter har jag sovit så gott! Så här bra har jag inte sovit på 1 ½ år! Något hände verkligen under sessionen som måste släppt. Känns så bra! Stort tack för en härlig stund som påverkade mig oerhört! Tycker det kändes tryggt, att det var enkelt att följa dina instruktioner och att de var ett lagom tempo…” – EJ

Yoga

Charlotte erbjuder yoga genom olika kurser, evenemang och retreat. För mer information kolla in ”Kurser och Events”.

Charlotte erbjuder också enskild restorative yoga tillsammans med reiki.

Restorative yoga är en av de lugnaste yogaformerna och syftar till att aktivera lugn- och ro systemet i kroppen. Genom att stötta kroppen med bolster, kuddar och filtar i olika vilopositioner där man stannar en länge stund, kan kropp och sinne landa i djup vila och återhämtning kan ske.

Reiki är energimedicin som är djupt avslappnande och stödjer kroppens egna läkningsprocesser. Genom beröring aktiveras också kroppens egna må-bra hormon oxytocin. Reiki löser upp spänningar och är bra mot stress, smärta och oro.

Det här är för dig som:

  • upplever trötthet, stress och utmattning och behöver återhämtning
  • går på högvarv och önskar lugna och balansera nervsystemet
  • behöver vila och avslappning
  • längtar efter ökat välmående

Att vila i restorative yoga och ta emot reiki ger dig en möjlighet till djup återhämtning och läkning.

Restorative och Reiki i grupp300 kr
1:1 Restorative yoga och Reiki850 kr

”Har idag varit till Charlotte på enskild restorative yoga. Det var verkligen underbart avslappnande! Charlotte är så lyhörd och uppmärksam och jag har mått så gott hela dagen. Rekommenderas!” – BS

Om 1:1 Breathwork med Charlotte:

”Breathwork var en väldigt speciell upplevelse! Något som jag inte upplevt förut! Det var som jag blev totalt avslappnad i kroppen men helt krispig och skarp i sinnet. Väldigt häftigt att uppleva. Musiken hjälpte mig mycket att komma in i olika sinnesstämningar. Gick från både tårar och skratt och du hjälpte mig mycket med din guidning att få mig att känna mig avslappnad och våga hänge mig till upplevelsen. Superbra guidning och upplägg av hur saker flöt ihop i varann mellan olika fokus. Kände mig väldigt närvarande i mig själv på ett helt annat sätt än jag upplevt tidigare… Jag kan verkligen se att det är ett verktyg för att låta saker inombords få bubbla upp ordentligt och frigöras. Både positiva och negativa känslor. Tack så jättemycket för möjligheten att prova på detta!”

— MH

Bokning och avbokningspolicy

Full återbetalning vid avbokning fram till ett dygn innan. Vid avbokning senare än ett dygn innan ges ingen återbetalning.

Vid längre retreat och kurser kan andra avbokningsregler gälla. Det framgår då av informationen för dessa vilka förutsättningar som gäller.